Voorstellen

Het Kantoor Administraties is nu gevestigd aan de L.J. Costerstraat 27 A in Heino. Jarenlang was ik gevestigd in Nieuwleusen, nadat ik het bedrijf van mijn vader had overgenomen. Ik groeide ook op in Nieuwleusen en woon en werk nu dus in Heino. Mijn klanten komen voornamelijk uit beide regio’s.

Ik ondersteun graag de ondernemers bij hun dagelijkse (financiële) administratie, salarisadministratie en het verzorgen van de aangiften en jaarrekeningen. Ook particulieren die vragen over hun belastingaangifte hebben of andere financiële vragen hebben, help ik graag.

Mijn opleidingen, jarenlange ervaring en continue bijscholingen zorgen voor een professionele uitvoering van mijn werk. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branchevereniging NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen,

Overweegt u mij uw administratie te laten verzorgen, dan ga ik graag met u in gesprek om eerst nader kennis te maken en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

CONTACT

Het Kantoor Administraties
Alexander Esman
L.J. Costerstraat 27 A
8141 GN Heino

Telefoon 06 46 230 891
info@hetkantooradministraties.nl